Over mij

Over mij

Luisteren, begeleiden, duidelijke uitleg geven, ordenen, planmatig werken en ieder z’n eigen tempo gunnen. Deze kwaliteiten heb ik ontwikkeld in mijn jarenlange ervaring als leerkracht. En ze komen goed van pas wanneer wij samen aan de slag gaan met opruimen in jouw huis.

Met mijn enthousiasme, betrokkenheid en praktische oplossingen motiveer ik jou om te gaan doen! Ik bied je de helpende hand bij het maken van keuzes: houden of loslaten. Je zult zien dat dat de eerste stap is naar een opgeruimd huis én een opgeruimd leven.

Voor mij was een periode van ziek zijn en herstellen nodig om eindelijk de stap te zetten naar een nieuwe uitdaging. Er was nu genoeg tijd om te overdenken wat ik kon gaan doen en waar ik nú echt blij van werd. Ik besefte dat ik veel voldoening haalde uit het begeleiden van mijn moeders verhuizing, met bijbehorende opruimacties. Het voor haar zo soepel mogelijk laten verlopen, was heel waardevol voor mij.

Na een zoektocht op internet kwam ik erachter dat opruimcoach/professional organizer een officieel beroep is. Wie had dat gedacht! Na het lezen van vele opruimboeken en mijn eigen huis nog eens grondig aanpakken, heb ik de Opleiding Professional Organizer voor Particulieren gedaan.

Naast het vakgebied heb ik ook weer dingen over mijzelf geleerd. Zo ben ik bewust geworden dat structuur heel belangrijk is voor mij. Structuur in mijn spullen en in mijn tijd.  Niet dat ik nooit te laat kom en mijn huis altijd spik en span is, maar alles heeft z’n plek. Opruimen kost mij niet veel tijd meer. Daardoor heb ik tijd en rust voor leuke dingen. En dat gun ik jou ook!

Contact